Hanar
Sam, 9 månader


Stamtavla     Fotogalleri


Sam är pappa till U-kullen, V-kullen,
W-kullenY-kullen och C2-kullen.

Ohemgee Back On My Feet

Jag och Bitte har fått möjlighet att köpa den här vackra killen som vi kallar för Sam. Sam kom till oss 9 månader gammal från Canada och han överträffade verkligen våra förväntningar! Sam är en stor hane med riktigt bra längder i kroppen. Han har härlig pälskvalitet och bra proportioner i huvudet. Det ska bli väldigt kul att se hur Sam utvecklas och framförallt vad han kommer att tillföra kommande generationer!

Jag har än så länge sparat Winston och Yulia efter Sam.

Stort tack för förtroendet, Courtney!


SHOW:


 

Jackson, 1 år och 4 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Jackson är pappa till B2-kullen
och E2-kullen.

(N)Ragedy's Remember the Time


Nu är han här - min och Bitte Wadstens fina nytillskott från Norge. Jackson, som han kallas, är en härlig och framåt kille med mycket bra storlek/grovlek och längder i kroppen. Han har fin pälskvalitet och fina kontraster. Han har ett otroligt fint uttryck och därtill ett trevligt temperament. Han skulle behöva bättre höjd i huvudet men jag tror han kommer bli ett fint komplement till mina honor när den tiden kommer. 

Tack för möjligheten att få köpa Jackson, Mariann!SHOW:
 
Winston, 5 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Winston är ännu inte pappa till någon kull.

S*Asterion's Winston


Ja vad ska man säga? Egentligen skulle jag inte behållit den här killen, men när han blev avbokad av en sällskapsköpare så kände jag att han har mycket av det jag vill ha i en ragdoll så han fick helt enkelt stanna kvar i katteriet och bli pappa till ett par kullar i alla fall. 

Winston är en grov och ragdollslapp kille med fin panna och profil, bred nos, fin öronplacering, ögonfärg och lång svans! Det ska skulle önskat är ett par snäpp större öron och något starkare haka. Han har ett helt underbart sätt och känns som en lite klumpig labradorvalp när han rullar omkring eller lägger sig platt på magen med bakbenen rakt bakåt. Det ska bli väldigt kul att följa hans utveckling och han ska få följa med på några utställningar under 2018.SHOW:
4*BIV  -  2*NOM  -  1*BIS 
Junior, 4 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Junior är ännu inte pappa till någon kull.

Harley Junior Koci Eden *PL


När jag fick möjligheten att bli delägare i den här lilla godingen gick det bara inte att säga nej. Harley kommer från Polen och i hans stamtavla finns en del katter som jag genom åren varit väldigt förtjust i. Junior kommer till Sverige i mitten av december och jag kommer att samäga honom med Anna Thisell (Lil'Magics). Jag ska berätta mer om honom senare.SHOW:
 

 
Marie Gerdin, Östra Högåsvägen 24, 507 70 Gånghester (Sweden), 033 - 28 06 00, marie@asterions.se
Sitemap