Hanar
Ebbot, 2,5 år


Stamtavla   Fotogalleri


Ebbot är pappa till K-kullen
L-kullen, O-kullen, P-kullen
och Q-kullen.
WORLD WINNER '14, GRAND INTERNATIONELL CHAMPION

S*Grand Chatez Ebbot for Asterion's, JW

Det är ett fåtal katter som får min puls att höjas på det vis som Ebbot får. Jag skulle egentligen bara hälsa på min vän Bitte, men när jag fick syn på den lille knubbiga kattungen så fanns det inga alternativ! Jag var bara tvungen att låta honom få bli en del av vår familj och uppfödning.

Ebbot är en härligt grov och bred kille med en brett huvud och en profil som jag älskar. Han har en otroligt fin höjd i panna och huvud och ett fint nosparti och mycket starka kinder. Ögonen kunde varit lite mer skråställda för att få ett lite mer öppet uttryck och hakan skulle kunna vara lite starkare, men annars har han ett i mina ögon perfekt huvud.

Ebbots mamma är CH S*Asterion’s Carme och pappa är CH S*Grand Chatez Confidence JW och det gör det såklart extra roligt att Ebbots föräldrar är min och Bittes bästa uppfödda katter! Dessutom har vi fött upp även mormor och farmor. Hela Ebbots kull var riktigt starka i typen och det ska bli otroligt kul att få följa deras utveckling och fr.a. Ebbots kattungar!

Jag har behållit Omega och Pandora efter Ebbot.

Stort, varmt tack Bitte för en fantastisk katt!


SHOW:
14*BIV  -  18*NOM  -  12*BIS

- - - - - - - - - - - - - - - - 

ÅRETS KATT i SVERAK 2014
BÄSTA RAGDOLL i SVERAK 2014
ÅRETS BIV i SVERAK 2014
WORLD WINNER 2014
JUNIOR WINNER
#3 BÄSTA VUXNA HANE i Scandinavian Ragdoll Club 2016

 
Sam, 9 månader


Stamtavla     Fotogalleri


Sam är pappa till U-kullen, V-kullen,
W-kullenY-kullen och C2-kullen.

Ohemgee Back On My Feet

Jag och Bitte har fått möjlighet att köpa den här vackra killen som vi kallar för Sam. Sam kom till oss 9 månader gammal från Canada och han överträffade verkligen våra förväntningar! Sam är en stor hane med riktigt bra längder i kroppen. Han har härlig pälskvalitet och bra proportioner i huvudet. Det ska bli väldigt kul att se hur Sam utvecklas och framförallt vad han kommer att tillföra kommande generationer!

Jag ska berätta mer om Sam när vi lärt känna honom bättre. :)

Stort tack för förtroendet, Courtney!


SHOW:


 

Jackson, 1 år och 4 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Jackson är pappa till B2-kullen.

(N)Ragedy's Remember the Time


Nu är han här - min och Bitte Wadstens fina nytillskott från Norge. Jackson, som han kallas, är en härlig och framåt kille med mycket bra storlek/grovlek och längder i kroppen. Han har fin pälskvalitet och fantastiska kontraster. Han har ett otroligt fint uttryck och därtill ett trevligt temperament. Han skulle behöva bättre höjd i huvudet men jag tror han kommer bli ett fint komplement till mina honor när den tiden kommer. 

Tack för möjligheten att få köpa Jackson, Mariann!SHOW:
 
Winston, 5 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Winston är ännu inte pappa till någon kull.

S*Asterion's Winston


Ja vad ska man säga? Egentligen skulle jag inte behållit den här killen, men när han blev avbokad av en sällskapsköpare så kände jag att han har så mycket av det jag vill ha i en ragdoll så han fick helt enkelt stanna kvar i katteriet och bli pappa till ett par kullar i alla fall. 

Winston är en grov och ragdollslapp kille med fin panna och profil, bred nos, fin öronplacering, ögonfärg och lång svans! Han har ett helt underbart sätt och känns som en lite klumpig labradorvalp när han rullar omkring eller lägger sig platt på magen med bakbenen rakt bakåt. Det ska bli väldigt kul att följa hans utveckling och han ska få följa med på några utställningar under 2018.SHOW:
3*BIV  -  1*NOM 
Junior, 4 månader


Stamtavla  Fotogalleri


Junior är ännu inte pappa till någon kull.

Harley Junior Koci Eden *PL


När jag fick möjligheten att bli delägare i den här lilla godingen gick det bara inte att säga nej. Harley kommer från Polen och i hans stamtavla finns en del katter som jag genom åren varit väldigt förtjust i. Junior kommer till Sverige i mitten av december och jag kommer att samäga honom med Anna Thisell (Lil'Magics). Jag ska berätta mer om honom senare.SHOW:
 

 
Marie Gerdin, Östra Högåsvägen 24, 507 70 Gånghester (Sweden), 033 - 28 06 00, marie@asterions.se
Sitemap