Omplacering


Emellanåt söker jag ett nytt hem till en pensionerad avelskatt som skulle trivas bättre i ett hem som ensamkatt eller med sällskap av en katt till. För mig är det mycket viktigt att hitta det bästa hemmet till mina ljuvliga "pensionärer". Om du intresserad av en katt i framtiden så får du gärna maila mig och berätta om dig och vad du kan erbjuda för hem! 

Under våren kommer jag kastrera och leta efter nya hem till nedanstående katter:


Ebbot, 4 år
Nu är min nallebjörn färdig i avel och skulle gärna vilja flytta till ett lugnt hem med mycket gostid. Eftersom han varit fertil hane tror jag att det skulle fungera bäst utan andra katter. Ebbot är lugn och social, lätthanterlig på alla sätt. Han är redo att flytta runt april.

Tamara, 1,5 år
Tamara kommer att få en kull hos mig under våren och efter det skulle hon gärna flytta till ett hem med liv och rörelse, gärna tillsammans med en annan katt eller en av sina kattungar. Tamara är glad och lekfull, pratig och gosig. Om allt går som det ska är hon redo att flytta i juni.

Rina, 1,5 år
Rina tänker jag ska få en sista kull hos mig under våren och är därefter redo att flytta till en lugnt hem utan andra katter. Hon är supergosig och spinner non-stop och följer efter matte eller husse överallt. Rina är gissningsvis redo att flytta i augusti. 
Marie Gerdin, Östra Högåsvägen 24, 507 70 Gånghester (Sweden), 033 - 28 06 00, marie@asterions.se
Sitemap